Software udvikling

image

Hvis du ønsker professionel hjælp til udvikling af dine IT-systemer, så er KodeFolk den oplagte samarbejdspartner. KodeFolk er en dygtig, servicemindet og pålidelig IT-virksomhed, som kan hjælpe med så godt som alle spørgsmål omhandlende software udvikling.

Software udvikling hos KodeFolk

Software eller systemudvikling er en samlet betegnelse, som dækker over alle de projekter, der involverer udvikling af software-baserede systemer. Processen kan i denne sammenhæng inddeles i tre afgrænsede, men samtidig også stærkt relaterede processer: Analyse, design og programmering.

De tre processer gentages med jævne mellemrum for at sikre at dine behov og projekts omfang aldrig løber løbsk og at udviklingen altid er på rette spor hvad angår design og fortolkning af kravspecifikationen. Derfor sætter KodeFolk meget stor pris på at føre en tæt dialog med kunden igennem hele arbejdsprocessen.

Vi tester tidligt og løbende for at sikre en robust løsning fra dag ét. Derudover kan vi også efterfølgende komme ud og tilse dine softwaresystemer og sikre, at de bliver ved med at fungere lige så godt, som da de var nyligt installerede.

Kompetenceområder

KodeFolk er kendetegnet som en alsidig virksomhed, der kan hjælpe med stort set alle spørgsmål inden for IT udvikling. Hos KodeFolk kan vi hjælpe med mange forskellige former for softwareudvikling, hvad enten du er interesseret i special udvikling eller tilpasninger af standardsystemer.

Vores programmører er særdeles stærke og kompetente inden for programmering. De er bekendt med utallige udviklingsmiljøer og programmeringssprog, såsom PHP/MySQL og Java.

Blandt nogle af de ting, som KodeFolk kan hjælpe med, kan nævnes:

  • App & Android udvikling
  • CMS udvikling
  • CRM udvikling
  • Java udvikling
  • Webudvikling (PHP/MySQL) udvikling
  • System- og specialudvikling
  • WordPress 

Få mere at vide om KodeFolk

Vil du gerne høre mere om software udvikling så tøv ikke med at tage kontakt til os. Hos KodeFolk sætter vi pris på en god kunderelation, og vi står altid klar til en uforpligtende samtale. For mere information, så kontakt os via telefon, e-mail eller ved personlig fremmøde.