Android udvikling

image

Ønsker du at få skræddersyede løsninger til Android-platformen, så kontakt KodeFolk for at få professionel og kompetent hjælp. KodeFolk har stor og bred erfaring inden for Android-udvikling og design af apps generelt.

Android udvikling hos KodeFolk

Hvis du ønsker, at din Android app er i de bedste hænder, er det altid en god idé at få hjælp af KodeFolk. Det er vores mål at designe og implementere Android apps, som passer til vores kunders unikke behov. Dette er årsagen til, at vi hos KodeFolk har et meget stort fokus på en løbende dialog med kunden for derigennem at sikre, at de løsninger som vi implementere, opfylder kundens vision og ikke mindst applikationens kravspecifikation.

Det også relevant at nævne, at KodeFolk er kendt som et IT-servicefirma med rigtig gode priser – vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette gør, at vi er en foretrukken samarbejdspartner, når det kommer til Android-udvikling, hvor vi er kendte for at levere professionelle og funktionelle løsninger, som vores kunder er oprigtigt glade for.

Arbejdsprocessen

Udvikling af apps til Android er en proces, der starter med et behov. Ofte vil det ske ved, at kunden kommer til os med en idé om en app, som de godt kunne tænke sig at få udviklet. Herefter vil KodeFolk undersøge om der findes umiddelbare faldgruber med ideen og dens vision. Hvis alt er på sin plads vil KodeFolk i fællesskab med kunden analysere og skitsere det overordnet design og arkitektur. Dette udmunder i en behovsafdækning og ikke mindst en kravspecifikation som KodeFolk benytter som basis for app’ens implementering.

Erfaringen har lært os at både vi og især kunden bliver klogere med tiden hvad angår behov, design og omfang. Derfor er det vigtigt at fastholde en løbende dialog for at undgå at den udviklede løsning og kundens vision af det færdige produkt kommer langt fra hinanden. Der vil være møder med jævne mellemrum, hvor både design, arkitektur og kravspecifikationen revurderes sammen med kunden.

Møderne er også den perfekte mulighed for løbende test som ofte bliver nedprioriteret pga. tidspres eller økonomi. Ved at integrere test i selve udviklingsfasen og ved at teste tidligt får kunden et meget mere robust produkt hvor ”baby-fejl” er fuldstændig minimeret.

Mere information

Leder du efter en Android løsning eller har du bare nogle afklarende spørgsmål om vores virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte KodeFolk via telefon, e-mail eller ved et personligt fremmøde.