Cases


Samlet løsning for Eventbilletter

Der er udarbejdet en komplet adgangskontrol-system som benytter en række teknologier for at identificere personer, såsom fingeraftryk, RFID og QR koder.

Løsning består af to dele:

  • Brugerregistrering – hvor man administrer elever og deres fingeraftryk, samt synkronisere data om billetter og kontaktinfo med eventbilletter.dk
  • Adgangskontrol – bruges af vagter og lignende personale til at hurtigt og nemt kunne identificere personer ved døren

Da produktet er tænkt til skoler og gymnasier har vi også sørget for integration til UNI-C (Undervisningsministeriet) vha. SOAP og webservices.

Brugen af fingeraftryk som identifikationsmulighed har fået meget omtale i medierne, f.eks Lorry, BT, TV2 og Ørestad Gymnasium

Brugte teknologier


CMS - webshop & hjemmesider

CMS er noget som vi har rigtig meget erfaring med. Vi arbejder med WordPress (hjemmesider) og Magento (webshops) som er de mest udbredte og pålidelige løsninger, der kan næsten alt.

Vi har kunder fra mange forskellige brancher med mange forskellige krav, og det er lykkedes os at imødekomme dem hver gang.

De fleste løsninger er udført i samarbejde med vores søsterfirma Klikko

Brugte teknologier


Fastboot Commander (PC program)

Det at skifte software på sin telefon (flashing) er ofte en meget kompleks proces, der kan have meget alvorlige konsekvenser, hvis ikke det udføres korrekt. Processen kræver ofte brugen af en terminal og download af en masse biblioteker.

Fastboot commander gør overstående proces lettere ved at have fokus på brugervenlighed. Brugerne får en grafisk, sikker og lettilgængelig brugergrænseflade til flashing af Android telefoner. Alle filer er samlet i en pakke og programmet kører på Windows, Max og Linux.

Programmet, som er gratis, er elsket af de +50.000 brugere og der er til dagens dato INGEN RAPPORTERET BUGS.

Du kan hente programmet her.

Brugte teknologier


Web-applikation i PHP

Vores kunde Adforce1havde behov for et skræddersyet system til at systematisere og optimere deres forretningsprocessor. Systemet håndtere forskellige rollemodeller og tilladelser, så hver medarbejder kun ser og modificere det der er nødvendigt.

Systemet har mere end 10 aktive brugere og den daglige drift og support er håndteret af KodeFolk.

Brugte teknologier


CRM - Customer Relationship Management

Vores kunde Adforce1 havde behov for en skræddersyet system til deres salgsafdeling. Systemet håndtere og integrerer med mange forskellige aspekter af forretningen.

Løsningen har mere end 12 aktive bruger og den daglig drift og support er håndteret af KodeFolk.

Brugte teknologier


Apps (Android)

KodeFolk har været med til at udvikle og drifte applikationer for en række kunder.

Desværre er der ikke mange applikationer vi kan nævne eller linke til, da vi er bundet af juridiske kontrakter i forlængelse af vores rolle som underleverandør. Dog har vi valgt at vise de applikationer holdet bag KodeFolk enten har lavet i fritiden eller som skoleprojekter.

Har du en god idé eller mere seriøse intentioner, så tøv ikke med at kontakte os.

Apps: Multiplayer Ping Pong spil, Uofficiel app som beregner lungekapacitet for rigshospitalet og SMS Gag (app som kan injicere falske SMS’er på sin mobil).

Brugte teknologier