App udvikling

image

Brænder du inde med idé eller har I et reelt behov for en app, så kontakt KodeFolk for at få professionel og kompetent hjælp. KodeFolk har flere års erfaring inden for design og udvikling af apps.

App udvikling med KodeFolk

Hos KodeFolk tager vi både små og store kunder meget seriøst, og vi sørge for at udvikle de apps, som dit firma lige netop har brug for. Det er nemlig vores mål at designe og implementere apps, som passer til vores kunders unikke behov. Dette er årsagen til, at vi hos KodeFolk har et meget stort fokus på en løbende dialog med kunden for derigennem at sikre, at de løsninger, som vi implementere, opfylder kundens vision og ikke mindst applikations kravspecifikation.

Det er også relevant at nævne, at KodeFolk er kendt som et IT-servicefirma med rigtig gode priser – vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette gør, at vi er en foretrukken samarbejdspartner, når det kommer til Android-udvikling, hvor vi er kendte for at levere professionelle og funktionelle løsninger, som vores kunder er oprigtigt glade for.

Arbejdsprocessen

Udvikling af apps er en proces, der starter med at kunden henvender sig med en idé om en app, som de godt kunne tænke sig at få udviklet. KodeFolk starter med at undersøge om der findes umiddelbare faldgruber med ideen og dens vision. Hvis alt er på sin plads vil KodeFolk i fællesskab med kunden analysere og skitsere det overordnet design og arkitektur. Dette kaldes også for behovsafdækning, og udmunder i en kravspecifikation, som KodeFolk benytter som basis for udviklingen.

Fleksibilitet

Erfaringen har lært os at både vi og især kunden bliver klogere med tiden hvad angår behov, design og omfang. Derfor er det vigtigt at fastholde en løbende dialog for at undgå at den udviklet løsning og kundens vision af det færdige produkt kommer langt fra hinanden. Der vil være møder med jævne mellemrum, hvor både design, arkitektur og kravspecifikationen revurderes sammen med kunden.

Møderne er også den perfekte mulighed for løbende test som ofte bliver nedprioriteret pga. tidspres eller økonomi. Ved at integrere test i selve udviklingsfasen og ved at teste tidligt får kunden et meget mere robust produkt hvor ”baby-fejl” er elimineret.

Mere information

KodeFolk er en servicevirksomhed, som er kendt for en meget stor fleksibilitet og alsidighed. Således kan vi designe et bredt spektrum af forskellige apps afhængig af, hvad du har brug for.

Leder du efter en samarbejdspartner eller har du bare nogle afklarende spørgsmål om vores virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte KodeFolk via telefon, e-mail eller ved et personligt fremmøde.