PHP udvikling

image

PHP er det mest populær programmeringssprog, der bliver brugt til at lave online applikationer med. Imidlertid kan PHP udvikling, som med alle andre programmeringssprog, også være besværligt at have med at gøre. Især hvis du ikke har en uddannelse og erfaring specifikt inden for programmering. I denne situation, kan du med fordel få hjælp af KodeFolk, som har store kompetencer i arbejdet med PHP og andre programmeringssprog.

Hvad er PHP?

PHP er et moderne programmeringssprog, som er meget anvendt på internettet. PHP blev opfundet tilbage i 1994 af Rasmus Lerdorf, og det er i dag et vigtigt værktøj for online programmører. PHP bruges især i forbindelse med hjemmesider og forskellige andre online applikationer. Således bruger internet-giganter såsom Wikipedia, YouTube og Facebook eksempelvis PHP som en integreret del af opsætningen af deres sider.

PHP står for hypertext preprocessor, og det er sandsynligvis det mest anvendte programmeringssprog på nettet. PHP bruges i denne forbindelse som et supplement til klassisk HTML og til at ”peppe” hjemmesider op med. Du kan dermed bruge PHP til mere sofistikerede manøvrer såsom oprettelsen af brugernavne og kodeord eller til at skabe forumer, billedgallerier, spørgeskemaer og meget mere.

PHP er et såkaldt server-side programmeringssprog. Det betyder, at PHP ikke bliver udført på din egen computer, men på den computer/server som en specifik hjemmeside hører hjemme under. Informationerne bliver herefter givet videre til din computer, hvorefter de vil kunne ses i din browser.

PHP er desuden kendetegnet ved at være et yderst fleksibelt programmeringssprog, der er meget kompatibelt med de andre systemer, som det skal arbejde sammen med i den virtuelle verden. PHP er med andre ord kompatibelt med mange forskellige typer databaser, og det kan fungere på tværs af netværk såsom HTTP, POP3, NNTP, SNMP og IMAP.

PHP udvikling med Kodefolk

PHP udvikling er og bliver en af de vigtigste arbejdsopgaver inden for hjemmesider og online tjenester i de næste mange år. Imidlertid kan PHP udvikling, som med alle andre programmeringssprog, også være teknisk og kompliceret. Dette betyder, at det ofte er en god idé at få professionel hjælp.

I denne situation så kan danske firmaer med fordel få hjælp af KodeFolk. KodeFolk består af dygtige og professionelle medarbejdere, som har stor erfaring med arbejdet inden for PHP udvikling. KodeFolk kan stå for alle skridt i processen med opsætning af hjemmesider og online applikationer, og vi vil sørge for at inkorporere PHP udvikling med HTML-tekst og andre redskaber, som er nødvendige i udførelsen af en effektiv internet-strategi