Web udvikling

image

Web udvikling er en af de vigtigste opgaver for enhver moderne virksomhed eller organisation. Web udvikling sørger her for, at virksomheden har en flot og funktionel hjemmeside, som er sat op på en sådan måde, at den rangerer højt på de forskellige søgemaskiner. Hvis din hjemmeside og online strategi er en integreret og vigtig del af din virksomhed, kan du med fordel få hjælp af KodeFolk til at styre din web udvikling for dig.

Hvad er web udvikling?

Web udvikling er det arbejde, som hører sammen med opførelsen af en hjemmeside. Web udvikling bør i denne forbindelse skelnes fra web design, som omhandler planen for, hvordan du ønsker, at din hjemmeside skal se ud. Sammenlignet med dette, så omhandler web udvikling alt det praktiske arbejde med at opsætte hjemmesiden og konvertering af forretningslogikken til kode.

Dette arbejde kræver som regel, at web-udvikleren skal importere forskellige filer og tekststykker og inkorporere dem på bedste vis med hjemmesiden. Derudover kræver web udvikling også, at udvikleren er helt opdateret med de nyeste og bedste teknikker omkring opsætningen af hjemmesider. Dette er lettere sagt end gjort, og det kræver blandt andet, at web-udvikleren er i stand til at balancere flere forskellige teknikker samtidig og ydermere bruge dem i kombination med hinanden.

Dette betyder også, at web-udviklere typisk skal være i stand til at skrive på forskellige programmeringssprog i løbet af opsætningen af en hjemmeside. Nogle af de mest almindelige, men samtidig forskellige programmeringssprog, som anvendes til hjemmesider, er eksempelvis sprog som CSS, HTML, JavaScript, PHP, SQL, JSON, AJAX, XML og LESS.

Når hjemmesidens template er færdig, vil den blive lagt online via en server, som kontrolleres af både web-designeren og web-udvikleren. Herefter kan begge parter få adgang til og redigere i denne template, indtil den endelige udgave af virksomhedens fremtidige hjemmeside er blevet udviklet.

Web udvikling med KodeFolk

Som det fremgår af den ovenstående tekst, så er web udvikling en forholdsvis kompliceret proces, hvor det kan være en god idé at få professionel hjælp. KodeFolk er i denne sammenhæng dygtige, pålidelige og ikke mindst erfarne inden for web udvikling. Vi kan hjælpe dig med alt inden for udviklingen af din nye hjemmeside.

Vi bibeholder altid en tæt dialog med vores kunder gennem hele processen for derigennem at sikre, at det endelige produkt bliver så godt som muligt. Vores web-udviklere er kompetente og servicemindede, og de arbejder derudover både hurtigt og effektivt, så du kan få lavet en funktionel hjemmeside på kort tid