CMS udvikling

image

KodeFolk er tilhænger af OpenSource – derfor arbejder vi primært med WordPress og Magento løsninger, som er verdens mest anvendte CMS systemer. Vil du have en hjemmeside eller en webshop, så kan KodeFolk hjælpe dig med CMS udviklingen.

Hvad er CMS ?

CMS står for Content Management System og er et hyppigt brugt begreb inden for moderne internetvirksomhed. CMS er i denne sammenhæng et system, som virksomheder bruger til at håndtere indholdet på en hjemmeside.

CMS gør dig i stand til at skabe, ændre og fjerne indhold fra hjemmesiden, uden at du behøver at kunne skrive i eller forstå HTML. Dette er den helt store fordel ved CMS, og det minimerer behovet for en webmaster i det daglige.

CMS findes i mange forskellige udgaver, hvoraf WordPress & Magento de mest kendte og mest anvendte. Der findes en betydelig variation imellem de forskellige CMS-systemer, men de fleste vil give dig mulighed for web-baseret publicering, redigering, indeksering, søgning og lignende funktioner.

CMS udvikling med KodeFolk

CMS er en af de bedste måder at sikre, at du ikke bruger unødvendige kræfter på at håndtere indholdet på sin hjemmeside. Føler du, at du har brug for professionel hjælp på dette område, så kan du altid kontakte KodeFolk til en uforpligtende og vejledende snak.

Se endelig casen om webshops & hjemmesider